Tuesday, September 1, 2009

Wanita Misteri & Karaoke System



SALAM

Gua nak ucapkan Tq...TQQQQQ...TQQQQQQQQQQQQ bebanyak kat anda ( Wanita Misteri )
yang ingin menggunakan khidmat Gua untuk Event kat SEMUA HOUSE selama
9 hari....

Gua mintak maaf bebanyak kerana tidak mampu menunaikan permintaan anda......
Buat masa sekarang saya belum lagi mampu untuk buat Full Time segala kerja Walaweiiiii ini...hehehehhehe.....Insyaallah pada masa hadapan mungkin boleh kut ! .....( ? )

Gua doakan agar semua perancangan anda akan Sukses bersama Dj undangan anda!
Moga semua barangan yg diperagakan....akan sold OUT!

Gua tak pasti siapakah yg Rekemenkan Gua......
Kalau Anda!
Terima Kasih bebanyak....k


Salam Sayang!
Salam Maniiiiiiiiiiiiiiiiis!
Dj Epoi

Ada rezki ......ada masa.....ada undangan.....insyallah.....Gua datang Terjah ...huhuuuuu!!

4 comments:

Naz said...

misteri sungguh n3 ni... hehehehe... siapakah wanita misteri itew ha??

kat semua house tu... cayalah!!!

boboiz said...

ada yang minat ngan dj epoi nie...
sekarang kan dj epoi dah popular..heheheh dah ramai folower...

jangan biarkan handset anda diselubingi miss call....heheh

ai said...

SMS aku pon kau x reply2 dah...yelah..org dah fofularrrrrrr ;P

suked8787 said...

Wanita Misteri???? Waaaa....amat murbahaya kpd bot2 kecil nihhhhhh!!!! Hehehehee