Monday, December 15, 2008

Wall Paint Decoration..


Salam.....
Projek Fantasia kali ini membawakan gambar2 Wall Paint Decoration buat korang...yg minat dan berani untuk membuatkan satu kelainan pada dinding rumah..
Apa yang korang tengok sekarang adalah design 2 Modern yang mana ada mengunakan Sticker dan ada yang menggunakan Original paint......., bagi korang yang mempunyai bakat2 seni/kreatif korang boleh try buat kat small panel dinding rumah dulu....takut nanti tak jadik dah nampak cam Tadika ler pulak hahahah.......Tapi design haruslah bersesuain ngn Tema Rumah.....esp mengikut actual frame2 gambar, bunga deco, grill, dan tak lupa juga mengikut lantai bilik tersebut....memandangkan ada yg menggunakan timber flooring, marble,laminate floor, tikar getah dan lain2 ...semua ni kna consider juga...
Kebanyakkan colour cat yang digunakan adalah dari cat yang MAHAL...
Untuk makluman lagi cat itu terang/strikking...lagi mahal hargannya.......nanti bila Gua free gua citer tentang pemilihan cat dan buruk baiknya cat...k....
Next time.. Gua pubblishkan gambow2 Wall Painting yang menggunakan hasil cetusan tangan Gua ....
Korang layan lah gambow2 ni dulu....
Ader aper2 question boleh roger2 Gua ok....

Selamat Mencuba!!!!










6 comments:

MariaFaizal said...

I really loikeeee the painted walls especially yg last tu.Absolutely stunning!!!

TiNiE said...

pone!!!! santek...bila leh wat kat umah mie nih...huhuhu

Diamilikku said...

gila cantek...
nak jugak mcm tuh...

ei_da.. said...

huhuh suka sgt la bilik ijau putih tu.... sejuk je pandang

sabrosa said...

chantek ya amat..hehe..lpasni bley la panggey dj epoi ni buat bilik tuk alesha..duit umie dia bayar..hehe

Rubina Yunal said...

saya hampir nak buat mcm ni utk bilik saya dulu, tapi x berani sbb bilik kecik and color yg saya nak guna pun mcm akan membuatkan bilik saya nampak crowded gile.

Kat studio pon mcm tu gak, tp pikir balik.. cam malas pun ada hehehehehe.

nice entry kali ni bang!