Sunday, December 14, 2008

Suked Mengidam !

Salam.......

Kepada anda dirumah! Aksi-aksi ini dilakukan oleh Mak Buyung2 Profesional....
Please dont try this at home heheheheh......

Korang Tengok lah aksi2 (Suked) yang mengidam nak naik beskal......





















5 comments:

ei_da.. said...

sib baik mengidam nak naek beskal jerr.. kalo mengidam nak naik traktor ke haru gak dj epoii...

rampage said...

perhhhh...nasib baik dia mengidam naik beskal...kalu dia mengidam naik kuda ker, gajah ker, unte ker kan naya...hehehe

p/s:time isteri mengandung turutkan jer aper yg dia pinta...penat oooo dia bawak anak dlm perut tu...hehehehe sendiri mau ingat aaaaa.

Diamilikku said...

bagus bagus...
nanti baby yg kuar tuh leh jadi cyclist negara...hehehhehe

suked8787 said...

Best gak dapat naik beskal...dh lama teringin..teringat zaman sekolah rendah dulu..

Beskal tu pekerja DJ Epoi punya. Tp sakit 'bontot' la naik beskal tu sbb 'seat' x da kusyen, boleh kematu bontot kalu naik lama2. Heheheh

Apala Dj Epoi ni suka ambik gmbo candid, nasib baik masa suked naik beskal robocop hari tu dia x da kt umah....

MariaFaizal said...

Very very good Suked nih.Very pregnant,yet very active & healthy.She reminds me when I was pregnant dulu but pegi swimming pakai swim suit for preggers,but org kita tengok mcm pelik! I didn't give a darn of what people thought coz I really needed that exercise.And,the only exercise yg I like is swimming.X suka jogging sgt coz peluh w.pun dulu pernah active athletics,heheh