Sunday, December 7, 2008

Lembu..MISTERI....!!!!!

Salam......Salam Aidil Adha Buat Semua Rakan Blogger

Sebenarnya sehingga jam sekarang 11.18 malam lembu yg dinanti-nantikan masih tak muncul 2 lagi........kepala Gua dah naik biul dah tunggu lembu ni!!!...tension x10....,Mana idaknya besuk dah nak raya....semua persiapan dah dilakukan dari Tukang sembelih yg Gua dah booking.. sampai la.a.a.a rempah ratus untuk menyiapkan sup GEAR BOX.....janji jam 11 pagi pastu tukar jam 12 pulak pastu jam 5..........pastu postpone lagi jam 7...entah berapa kali postpone daaaaaaaa!!!!!!
(Mastermind) projek ni Guanyer Sister(SyABAR) dah kehulu-kehilir dari pagi tadi sampai skang.....pendek kata Mandi LEMBU....Minum LEMBU....semuannya LEMBU hariini.....makan pon dah tak lalu katanya..hahahahah..sabar...sabar eik....SyABAR....
Bila senang nanti Gua update lagi citer LEMBU ni...eik......

Kita layanz dulu gegambor Orang dok tengah tunggu lembu......!!!!!


Abg Ipor Gua ngn Bro Rohaizad dah zzzZZZZZZZ tunggu lembu yg tak kunjung tiba!!!!!
Kekawan semua yg terbaca ENTRY ni.....doakan agar kemuncululan Lembu Misteri ni eik...

BRO ROHAIZAD ( A.J.K LEMBU ).....tidur2 ayam.. tunggu LEMBU MISTERI

P/S Salam AIDIL ADHA.......
P/S Buat SiRibenMerah...gua pinjam gambow lembu lu dulu eik..memandangkan lembu gua masih lagi jadi MISTERI......

DJ EPOI

3 comments:

Diamilikku said...

apa update lembu....??

MariaFaizal said...

Bro DJ : Happy belated Aidiladha.Kat Muar x der 3 G x leh access internet.Sigh...
I'm @ Pulai Springs Resort now.And I think you've got(and already 'sembelih' lembu misteri tu kot?-Since raya haji pun dah lepas...he heh.Amacam?Hensem x lembu tu? And,semua yg 'tunggu'penat sampai tergolek..hahaha.Take care.

PAK NURYONO BOGOR said...


Saya sangat berterimakasih kepada
kakak ipar saya yang berada
di PADEMANGAN Jakarta utara.
Sewaktu saya ke Jakarta saat
Ben-Ceng ( Sembahyang leluhur ),
saya di beritahukan
sama Kakak Ipar saya,
katanya "AKY BUYUT ROHNTET" Bisa memberikan
Angka Jitu hasil Ritual di jamin tembus.
Semula saya sangat ragu sekali, sehingga
menurut saya kurang masuk logika.
Akan tetapi paktor
kemiskinan dan bosan hidup susah
sekeluarga selama bertahun-tahun,
Namun di yakinkanlah oleh Kakak Ipar saya
yang ternyata secara diam-diam
saya langsung menghubungi "AKY BUYUT ROHNTET"
DI NO (;082;334;497;413;)
meminta angka jitu SGP 4D.
Sungguh suatu mengejutkan dan hampir
saya tidak percaya, Ternyata nomor togel SGP 4D
yang saya minta benar-benar tembus.
Sampai-sampai saya mengeluarkan Air mata.
Saya sangat terharu,
bahagia dan bersyukur kepada TUHAN.......