Saturday, August 16, 2008

Zipul Audio Karaoke System..

Salam.....

Buat Rakan2 semua, Hari nie.... Dj Epoi Nk explorekan ckit penglibatan2 dan Event Dj Epoi sepanjang mengendalikan function2 dan event2 yg Zipul Audio Karaoke System..jalankan..,
Actualy... gambar2 yg terdapat didalam post nie.., Dari yg dulu sampai yg terkini....hehehe..
Pada2 perlakon2 tambahan yg terdapat dalam gambar nie....jangan mare..
Buat Director2 dan karyawan2 muzik yg nak mendapatkan artis2 dalam gambar nie.e..e bolehlah cantact Dj Epoi....hik.hik..hik,

Dj Epoi nak juga ambil kesempatan kat cini buat rakan2 yg memerlukan khidmat

  • Sewaan Karaoke System,
  • P.A System,
  • Dj.....Epoi. Artis2 Catering,
  • Khemah,Kerusi Meja,Perkhidmatan juruhidang.
  • Cameraman/Video ( CSP Production) Brother Zul ice...


Kita orang... menerima undangan kemajlis2 , kenduri khawin,majlis birthday party,sukan sekolah, sukanneka, funtion kecik2 pon Epoi belasah jer...nak iduppp.
Dj Epoi tak kisah... asalkan semua enjoy ngn event kitaorang join, paling penting REZKI yang halal jer .....kalau rezeki yang haram nanti Mak Bapak & Tuhan maaarahhhh tau.

P/S- Apa Salah Kalau Rezki Yang Tuhan kasi...kita sama2 kongsikan...

- Pada Zipul Audio Karaoke System KREW. Siti Yasmin(Project Manager), Saiful Nizar,Saiful Amir,Saiful Nazim ( CREW Leader ), Saiful Naim, Brother Joe ( Sound & System Engineer ) Badar, Jasmi,Suhaimi (Project Coordinator) Zamie & Pak Hj Hidzir (IT Advisor)...banyak 2 kasih kat korang sumer....k

- Pada semua rakan yg memberi komen , tq banyak2, Tolong masukkan idea & topik yg nk sama2 kita bincangkan ...TQ

Arios Amigos......DJ EPOI

7 comments:

TiNiE said...

wuuhuu!!! melertz la bro!!! keep it up....ai like...

joe said...

haaaa baru la org nampak lu punya extra bro. baru org caya lu ader talent, so kalu org mau sewa P.A karaoke system baru ader confident.

p/s: keep the telent to the maximum.

Anonymous said...

Hello bro Epoi, i tengok you punya blog macam tak percaya dah.

Banyak benda dalam genggaman & minda.Tapi macam mana nak dipergunakan semuanya up to you.

Blog ini memang cun dan saya rasa the best & more colourful.

You can done more then this and better.

I wishing you all the best and be the best forever in all the activity you involved.

From: Prakash

Anonymous said...

salam, bro.. mcm ni arr baru gempak org tengok. lagi satu letak arr no contact ko besar sikit bagi org senang nmpk.. lagi bagus.
maner gmbr aziz satar.. kasi arr gmbr aku besar sikit..hahaha,,
teruskan usaha..bila colour back ground nak tukar..

mie

biszign said...

apai caddcam said :
best best...gambar banyak..kebanyakkan org masuk website ni nak nengok gambar... yang baca2 ni adalah blogger tegar saje heheheh... lagi banyak gambar lagi bagus...let the picture speaks for you.. =)
bro lagi best kalau bley upload video.. lagi2 bile bro tgh MCing ke , mase bro shuffle lagu ke kan.. =)

btw ni blog saya hehehe..(promote)

www.biszign.blogspot.com

SYAbAR said...

Epoi,

Jgn lupa masukkan gambar aktiviti Pulau Indah esp budak2 SEJUTA BINTANG tu sebagai aktiviti yang dianjurkan oleh Zipul Audio Karaoke System. Dah boleh buka voting pool utk coming activities.

Anonymous said...

That's great to have a wonderful talented guy like you "Mr".
BEST WISHES & HOPE ALL YOUR SWEET DREAM WILL COME TRUE!

Maliga