Tuesday, August 12, 2008

Makan D GroupBase Sri Damansara

Salam....

Epoi..& the gangs nak ambil kesempatan nk ucapkan tima kaceh kat sibujang yg blom lg terlajak ( MAN PANLOW ) yg mana belanja kami mentekedarah ( Makan ) rini...kt restoran GROUP BASE.. pilihan Abg Ali & Mr Chen ( My C.O.W- SPK ) -p/s ..abg Ali jangan bg NCR noooo, gua promote lu ckit jerrr..,

Epoi nk citer ckit pasal mkan ptang td..

Sampai kt sana Abg Ali kita pon..menunjukkan kehebatannya untuk mengorder mkanan yg sempoi lg sedap untuk kami semua...( Abg Ali lagi.i.i.i)
Diordernya kami -Ikan Kerapu masak manga, Sayur Kailan masak bawang putih,Sizling beef,sayur campur menda.. entah ? & sup ayam masak, cuma Epoi mintak tambah satu jer lauk kegemaran epoi iaitu Butter Prawn....pasal dah tau.. mmg mahal harganya.( bila lagi?)..heheheheheh
Makanan kt situ mmg best2 dan sedap semuanya, bila time makan..
Pak Haji yg paling hebat skali...sampai kepala2 ikan Kerapu pon dibedalnyer skali..., ada la.. pulak mamat tu ..katanya nk jg kolestrol tak mau makan lebih pasal dah overweight....tapi bila tgk butter prawn depan mata jer.. terus tak jadi nk kontrol.. sapa lg kalau tak bukan org yg paling HINGAR...( org kedah cakap - BISING ) Abg Karim kita la....sapa lg..,Buat Suhaimi (M&E ) tima kaceh pasal buat arranggement pi melantak hari ini...tgk laaaa.a.a nanti bila time department aku plak (Civil & Structure) aku panggil hg sekali ok..tq Mie..
Buat Maliga teruskan ngn Mkan vegitarian..jgn jadik macam Prakash kepala gajah pon dibahamnya..( Jgn mare.e.e Prakash )

Ok lah lain kali Epi cerita lagi dalam ruangan EPOI JALAN2 Carik Kenyang k..chow.


Thanks, MAN PANLOW

From: Epoi, Mr Ali, Mr Chen, Suhaimi, Mr Foong, Amir, Abg Karim, Maliga, Prakash, & Pak Hj ( Wa..punyer IT advisor ) Hidzir.

4 comments:

Anonymous said...

Fuuuh... kenyang giler beb.!! anyway thanks tu my cute plumber MAN PANLO.. hehehe.. coz belanjer ari tu..
cepat2 ar kawin bang oi.. ikan kat akurium tu pun dah ber pasangan..
thank u..hehe

TiNiE said...

pon, sok mie dah abis pantang...leh la sambung jalan2 cari kenyang lagi nooo..syok ooo makan2...hehehe

Anonymous said...

peh.. sodap ha makan...
lapa terus den..
huh..

joe said...

ooooo ko lupa aku aaaaa...