Tuesday, August 5, 2008

Pengenalan




Salam..

Selamat Datang....ke.EPOI 8787

Buat semua keluarga dan rakan tersayang.

Terlebih dahulu...bershukur kehadrat Allah subhanawataala....dengan limpahnya ,..saat ini saya masih lagi dapat meneruskan kehidupan di dunia yg indah ini...Dan dapat coretkan apa yg saya rasa...kita perlu sama-sama kongsikan di Dunia pinjaman ini.

Dan Harapan saya agar blog ini akan dapat menjadi Blog yg terbaik buat keluarga dan rakan2 menzahirkan pandangan dan buah fikiran,
Segala..kekurangan didalam blog ini...datangnya dari saya sendiri dan inshaallah kita akan sama2 betulkan demi untuk faedah kita bersama. Bagaimanapun saya memohon agar semua dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan-perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbahas di blog ini. Terima kasih.

Sekian,

Epoi 8787


8 comments:

SYAbAR said...

TAHNIAH eopi8787. Tak sabar menunggu harinya .......

hiez@hidhir said...

Asalamulaikum..

ALhamdulillah akhirnya berjaya jugak supervisor saya memulakan blognye. huhu.

Nampak simple tetapi menarik. sapelah designkan tue ek. hehe.

btw.. hope blog ini dapat membantu sedikit sebanyak para membaca menimba ilmu terhadap pengalaman2 yg dikongsikan bersama.

InsyaALLAH sy sebagai trainee setiap bg ful support kpd supervisor sy yg comel lg sempoi nih..

huhu..

Mudah2an abg epoi bl bg sy A dlm praktikal sy. ngeh3x

Sekian.

Chayok1000x

Wallahualam

hiez@hidhir

www.journalislam.wordpress.com

joe.rampage said...

ok bro, lu punya blog memang cun tambah pink colour.
bak kata perpatah jepun kasi bikin sikit lagi gempak untuk memperkenalkan diri lu, bakat lu and blablablabla.
tolong promote kelebihan pada diri lu as contractor melayu, Dj and any thing.hehehehee

joe.rampage the great.

Anonymous said...

Assalamuaikum breder epoi!!!
blog yang menarik..!!! WALAU PON...kale PINK...
dengan ade nye blog ini gunakan lah ia dengan sebaik mungkin..
semoga sukses selalu.. dan berbahagia dgn keluarga tersayang...

Anonymous said...

Assalamualikum brader EPOI!!!
Blog yang menarik!!!! walau pon... kale PINK u....
Dengan adanya blog ini.. gunakan lah dengan sebaik mungkin..
semoga sukses selaloo.. dan berbahagialah dengan keluarga tersayang...

Anonymous said...

salam, so far aper yg nak di smpikan ader.. tapi mash perlu gmbr2 waktu buat show.. aku rase warna back ground ken tukar sikit and lebih vogue @ gempak.. and cuber add lagu background sikit.. lebih canggih. anyway good luck on you bussiness. may ALLAH bless you n famly.. w/salam..

Anonymous said...

salam, sipul.. biler nak upgrade web ko jadi lebih cute.. aderkan back ground music and masukan gmbr function yg ader artis. biar nmpk ader glamour skit..biar org tahu bukan sjer org biasa dtg ker function ko, artis pun ader beb!!..masukan gmbr2 function ko yg grand2.. tunjukan kpd rkan cht yg laen yg DJ EPOI8787 lain drpd DJ lain... jgn bimbng we all will support u dari belakang..wokeyyy.

Anonymous said...

salam, sipul.. biler nak upgrade web ko jadi lebih cute.. aderkan back ground music and masukan gmbr function yg ader artis. biar nmpk ader glamour skit..biar org tahu bukan sjer org biasa dtg ker function ko, artis pun ader beb!!..masukan gmbr2 function ko yg grand2.. tunjukan kpd rkan cht yg laen yg DJ EPOI8787 lain drpd DJ lain... jgn bimbng we all will support u dari belakang..wokeyyy.