Wednesday, October 22, 2008

Open House Fauzi

Salam..Aidilfitri

Terima Kasih buat tuan rumah Fauzi , Isteri dan seluruh keluarga...
Dj Epoi nak puji...Pecal Jooowo yang kau buat tu sedap sesangat......memang sempoi habis ..hari tu..dapat jumpa beraya ngn rakan Sunway...Saiful Anizam, Abdullah, Khirzeri sekeluarga, buat rakan2 yg lain bila lagi? Esp Datuk Khirzeri...mana Laksa Kedah....? Buat Suhaimi yg sosat...tahun depan kita suruh Fauzi pasangkan papan tanda macam rumah kenduri hahahah....
Standby .....kita semua serbu plak umah Datuk Karim..hari Ahad nie..26hb....dengar kata..Abg Karim buat special..Kambing golek 2 ekor.....walaweeee.e.e.e.e.




Dj Epoi memohon beribu kemaafan awal2 ..mungkin tak dapat hadir pada hari Ahad nie coz khidmat kita sebagai Dj diperlukan dirumah.Abg Artis kita..Aris Ariwatan.....yang awal2 lagi Bro Rampage booking kita....maafkan saya ok rakan.....
Teringin juga nk arrangekan satu Family gathering buat semua rakan2 Sunway.....Dj Epoi offer kat korang Dj & Karaoke System Free....amacam? rumah sapa? kat mana? Bila? Ader berani?
  • Rumah Abdullah bila eik? dah lupa kita....
Dj Epoi

4 comments:

SAIFULLAH said...

weiiiii...teruk tul fauzee xajak aku gi open house dia....ish3...sedih tuuul

Hassan

SAIFULLAH said...

weiiii teruk tul fauzee xajak langsung aku gi open house dia....ish3..sedih tuuul

hassan

MariaFaizal said...

Alamak...I minat giler Aris Ariwatan!!! Coz suara dia yg macho & very manly tu...kirim salam you...

rampage said...

umah aku bleh tak?