Tuesday, September 9, 2008

Boss Sempoi....

Salam....

Hari ini Dj Epoi & friends nak ucapkan selamat berpisah dan selamat maju jaya buat Boss kitaorang yang sempoi....Mr Chan Wai Yean...yang kna bertukar kja d tapak projek baru...di Perak..
Kitaorang semua ucapkan selamat bertugas d tempat baru...dan harapan kitaorang agar dapat lagi bekerja dgn boss yang sempoi macam ni....dimasa akan datang......Pesanan kita orang agar boss kecik kita jangan plak....tersangkut kat awekks2 ipoh mali kat sana tu? heheheh
Gambar2 dalam ni dimbil kalau tak salah 2 hari sebelum..berpuasa.di restoran...Group base .....(anak2 lanun dah start ada scandal ngn aweks group base tu kot? )
Ok boss yang terbaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik untuk lu....

P/S Tq Mr Woo Lai Fat yang belanjer hari tu...

Arios...
DJ EPOI







1 comment:

biszign said...

Salam Ramadhan, bro epul meniaga kat mane? =)