Monday, July 21, 2008

SUNWAY 10 Tahun



Salam,

Shukur alhamdulilah,

Pejam celik..pejam celik ,dah masuk 10 tahun lebih Epoi carik makan dgn company (S) di bidang Pembinaan Bangunan, Sepanjang era90 hingga era2000 macam2 pengalaman yg manis2 dan juga yg pahit ..Epoi tempuhi, Cuma kt cni Epoi nk ceritakan ckit betapa BANGGANYA Epoi kt company ni....daripada company ni jalankan perniagan di Malaysia nie.. sampailah company ni memecahkan Empayarnya di serata Dunia nie..fuyoooooooo...bangga.bangga.bangga ,


Nak dimulakan citer dari waktu tak kahwin Epoi dah mula kerja ngan company ni..sampailah la...ni.. dah beranak pinak pon masih lagi kt cini, yg paling penting bg Epoi selagi suasana persikitaran kt tempat kerja sempoi..epoi masih lagi kat sini, Dan sepanjang berkerja kat cini, tiap-tiap bulan tak pernah miss gaji atau lambat bayar...jolok picit tekan..zussssss gaji dah masuk setiap hujung bulan, tu baru kalimah mula citer ..dan tiap2 awal tahun juga tak pernah miss seperti semua maknusia yg normal kat bumi ini tunggu2 bila tiba detik B.O.N.U.S hahahahah..(kalau sapa yg tak normal atau duit dah selori banyaknya tak tahulah..hheeheheh) nak tahu bonus berapa bulan....( tunggu citer selanjutnya? )

Dan Setiap tahun juga PASTI ada company trip..shokkkk ohhh...,ada overseas trip, ada local trip...pendek kata ada duit boleh lah perabis kt company trip, Dan Finally yang paling1000x Bangga nk dikongsikan adalah ilmu yg dapt ditimba dari company ini...dari buta piang (loghat Kedah-kira kurang ilmu) sampailah tak dapat nk diciterkan..tapi epoi rasa masih blom cukup lg.( Study Forever ) hari2 pon ada ilmu baru yg nak kita kena belajarkan?

Anyway thanks to GOD & FAMILY & FRIENDS coz memberi restu untuk Epoi bersama dengan Company ini.....mudah-mudahan Company nie akan lebih Maju Mantaaappppppp...dimasa akan datang....Hidup S ,Hidup S ,Hidup S


1 comment:

joe.rampage said...

lagak mesti aderrrrr bro....kan... kan...kan...macam anak dato2.

hehhehehe jangan marah aaaa, nanti pendek umur